L'ARBRE BLANC
Montpellier, Frankrijk

VISIE
L’Arbre Blanc vertegenwoordigt de verblindende witheid van zuidelijke stenen en mediterrane levensvreugde, gecombineerd met de pure verfijning van de Japanse cultuur. Dit luxe appartementengebouw telt 17 verdiepingen en herbergt een kunstgalerie, restaurant en kantoren, samen met een schitterende bar op het dak.

TRANSFORMATIE
De 110 appartementen worden gekenmerkt door verlichte, overhangende terrassen, elk ontworpen met lichtgewicht metalen dragers en een aluminium bak aan de onderkant, waardoor het regenwater kan weglopen in pijpen die in de gevel zijn aangebracht. KALORY Speci’AL K-ramen in combinatie met KANADA-vouwdeuren geven een adembenemend panoramisch uitzicht op de stad.

REALISATIE
L’Arbre Blanc, een levend symbool van het hedendaagse Montpellier, is een stralend baken geworden in de skyline van de stad, gelegen aan de schilderachtige oevers van de rivier de Lez. Het is een unieke, lichte en eigentijdse plek om je thuis tevoelen, en geeft bewoners en bezoekers in elke richting uitzicht op een spectaculair landschap.