ATCO COMMERCIAL CENTER
Calgary, AB, Canada

VISIE
Voor het nieuwe, ultramoderne hoofdkantoor van energie- en logistiekbedrijf ATCO is in het 21.368 m2 grote complex een combinatie van Kawneer vliesgevel-, raam- en kozijnsystemen toegepast om een energie-efficiënte gebouwschil met hoge thermische prestaties te realiseren, terwijl de kantoren tegelijkertijd een prachtig uitzicht op het omringende landschap van Calgary bieden.

TRANSFORMATIE
De zichtzones en inval van daglicht werden verbeterd door de integratie van een Kawneer 1600UT System™1-vliesgevel, een Clearwall®-vliesgevelsysteem en een 2000-lichtstraat. De combinatie van ultrathermische vliesgevelsystemen en 360 Insulclad® thermische ingangen zorgt voor een effectieve isolatie tegen de thermische schommelingen van de seizoensgebonden weercyclus in Calgary.

REALISATIE
Onze producten en oplossingen vormen een aanvulling op de lokale bouw- en landschapsmaterialen die gebruikmaken van aardetinten, hout en steen, en hebben dit ambitieuze ontwerpproject tot een succesvol geheel gebracht, waarbij de gebruikers van het gebouw worden getrakteerd op een panoramisch uitzicht op de skyline van Calgary en de dramatische achtergrond van de Rocky Mountains.