PROMEDICA HEALTH AND WELLNESS CENTER
Sylvania, OH, Verenigde Staten

VISIE
Voor het ProMedica Health and Wellness Center met een omvang van 21.368 m2, kreeg Kawneer de opdracht om een vliesgevelsysteem met op maat gemaakte 3-inch horizontale buizen te ontwerpen, ter ondersteuning van de grote verlichting van een centraal glazen atrium dat twee smalle binnenplaatsen overbrugt.

TRANSFORMATIE
De 1600UT System™ 1-vliesgevel en 1600UT System™ 2-vliesgevel, met een strakke, moderne esthetiek, zorgen voor meer natuurlijk daglicht en betere thermische prestaties. De precisie-installatie bestaat uit op maat gemaakte uithouders en verticale steunplaten, aangepast aan Kawneers Versoleil® SunShade, en aangevuld met baguettes met een natuurlijke terracotta-achtige geschilderde afwerking.

REALISATIE
Het resultaat is een eigentijds ontwerp van een gebouw dat de energie-efficiëntie bevordert, personeel en patiënten beter met elkaar verbindt en het hele jaar door een overvloed aan natuurlijk licht binnenlaat. Onze op maat gemaakte zonneschermen en horizontale buizen voegen ook een uniek element en een unieke textuur toe aan de afgewerkte gevel.